Mikrofonu Açık Kalan Trump Tüm Dünyaya Rezil Oldu

ABD Başkanı Donald trump yine dünya gündemine oturdu. G-20 Zirvesi'nde aile fotoğrafı çekileceği sırada Arjantin Devlet Başkanı Mauricio Macri'yi platformda tek başına bırakıp giden Trump'ın açık kalan mikrofonundan "Beni buradan çıkarın. Gitmek istiyorum" dediği duyuldu.

02.12.2018-14:50 - (Son Güncelleme: 02.12.2018-14:37)

ABD Başkanı Donald trump yine dünya gündemine oturdu.Yaptığı her hareket olay olan Trump, bu sefer de herkesi şaşkına çevirecek bir hareket yaptı. G-20 Zirvesi'nde aile fotoğrafı çekileceği sırada Arjantin Devlet Başkanı Mauricio Macri'yi platformda tek başına bırakıp giden Trump'ın açık kalan mikrofonundan "Beni buradan çıkarın. Gitmek istiyorum" dediği duyuldu.

Daha önce benzer etkinlik ve zirvelerde diplomatik skandallara sebep olan Trump, bu sefer aile fotoğrafı çekilmek üzere dünya liderlerini bekleyen Arjantin Devlet Başkanı Mauricio Macri'yi şaşırttı. Platformda bekleyen Macri'yle tokalaşan ve kameralara poz veren Trump, diğer liderleri beklemeden sahneden hızlı adımlarla ayrıldı. Bunu son anda fark eden Macri, Trump'a seslense de başarılı olamadı. Daha sonra platformdan geçen Arjantinli bir yetkili hızla Trump'ın yanına gitti.

Bu sırada platformda tek başına kalan Macri, ne yapacağını bilemedi. Macri platformun basamaklarını inceledi ve ilginç görüntülere sebep oldu. Trump'ın ise mikrofonun açık kalması olay oldu.Dünya basını Trump'ın,''Beni buradan çıkarın, gitmek istiyorum'' mesajını yazdı. 

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal