Matrix'in Dördüncü Filminin Çekileceği Açıklandı

Dünyanın en önemli film yapım ve televizyon yayın firmalarından Warner Bros, bir döneme damgasını vuran vuran bilim kurgu filmi Matrix'in hayranlarına müjdeli haberi vererek filmin dördüncüsünün çekileceğini açıkladı.

21.08.2019-09:22 - (Son Güncelleme: 21.08.2019-09:18) Matrix'in Dördüncü Filminin Çekileceği Açıklandı

Dünyanın en büyük film yapım ve televizyon yayın firmalarından Warner Bros, bir döneme damgasını vuran vuran bilim kurgu filmi Matrix'in dördüncüsünün çekileceğini duyurdu. Matrix 4'te başrollerde gene Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss olacak.

Keanu Reeves "Neo", Carrie-Anne Moss da "Trinity" karakterlerini oynayacak. Warner Bros ve Village Roadshow Pictures ortaklığında çekilecek olan filmin yönetmeni ve senaryo yazarı, orijinal üçlemenin yönetmenlerinden Lana Wachowski olacak.

VİZYON TARİHİ BELLİ DEĞİL

Matrix 4'ün direkt bir devam filmi olup olmadığı ise duyurulmadı. Warner Bros yalnızca filmin "Matrix dünyasında geçeceğini" açıklamakla yetindi. Matrix 4'ün ne zaman çekileceği ve vizyona gireceği ise şimdilik bilimiyor.

TOPLAM GİŞE HASILATI 1 MİLYAR 600 MİLYON DOLAR

"Bir yaşanan gerçek vardır, bir de yaşananın ötesinde olan gerçeklik" kavramı etrafında biçimlenen Matrix serisinin ilk filmi 20 sene önce çekilmişti. ABD'de bu ay filmin özel gösterimlerle tekrar vizyona girmesi düşünülüyor. Matrix serisinin üçüncüsü olan "The Matrix Revolutions", 2003 senesinde dünyada aynı saatte gösterime giren ilk film olmuştu. 3 film dünyada toplam 1 milyar 600 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti "Matrix Revolutions" filminin sonunda insanla makine arasındaki savaş hassas bir çözümle son bulmuştu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal