Marketteki Raflar Domino Taşı Gibi Devrildi: 1 Can Kaybı, 8 Yaralı

Brezilya'nın Sao Luis şehrindeki bir süpermarkette yer alan metal rafların adeta domino taşı gibi devrilmesiyle pek çok insan rafların altında kaldı. Olay sonucunda bir kişi yaşamını yitirdi, sekiz kişi de yaralandı.

05.10.2020-10:15 - (Son Güncelleme: 05.10.2020-10:03)

Brezilya'nın Sao Luis kentindeki bir süpermarketteki rafların devrilmesiyle bir şahıs yaşamını yitirdi, sekiz kişi de yaralandı.

Maranhao eyaletine bağlı Sao Luis şehrindeki Mix Mateus Atacarejo adlı süpermarkette yer alan metal rafların domino taşları gibi devrilmesiyle pek çok şahıs rafların altında ezildi.

1 ŞAHIS HAYATINI KAYBETTİ, 8 ŞAHIS YARALANDI

Hadisede bir şahıs kişi yaşamını yitirdi, sekiz kişi de yaralandı. Markette yer alan güvenlik kameraları aracılığıyla alınan görüntülerde, rafların peş peşe düşmeye başlamasıyla müşterilerin ve personellerin telaş halinde marketten koşarak kaçtıkları anlar görüldü.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Hadisenin akabinden markete pek çok itfaiye ile ambulans gönderildi. Görevliler, 21 yaşındaki market personelinin devrilen rafların altında ezilerek yaşamını yitirdiğini belirtti. Kaza ile alakalı soruşturma başlatılırken, marketin sağlık ile güvenlik düzenlemelerine riayet etmediği sebebi ile cezalandırılacağı kaydedildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal