Markette Su İçer Gibi Dezenfektan İçti

Rusya’da marketten alışveriş yapan bir şahıs, marketten çıkarken koronavirüs önlemleri kapsamında duvarda asılı şişedeki dezenfektandan su içer gibi içti.

11.10.2020-16:45 - (Son Güncelleme: 11.10.2020-17:04)

Koronavirüs pandemisi başladıktan sonra bütün dünya ülkeleri çeşitli önlemler ile pandeminin önüne geçmeye çalışıyor.

Salgının en fazla görüldüğü ülkelerden birisi olan Rusya’da da önlemlerin uygulaması sürerken,  market, alışveriş merkezleri, eczane gibi esnaf gruplarına dezenfektan bulundurma zaruriyeti getirildi. Mağaza ile dükkanlara giren kişiler öncelikle dezenfektan kullanarak alışveriş yapıyor.

Moskova’da da bir adamın görüntüleri ülkenin gündemine oturdu. Bir marketten alışveriş yapan şahıs kasiyere ödemesini yaptıktan sonra kapı girişindeki dezenfektan şişesine doğru gitti. Müşteri çeşmeden su içercesine dezenfektan şişesine ağzını dayayıp dezenfektanı içmeye başladı.

Bir müddet şişenin içindeki dezenfektanı içen şahıs sendeleyerek oradan ayrıldı. Olanları gören market personelleri, sosyal medya üzerinden o ana dair görüntüleri paylaştı.

Dezenfektanı içen adama ne olduğuyla alakalı bir bilgi öğrenilemezken, sosyal medya üzerinden yayınlanan videoyu görenler farklı yorumlar yaparak adamla alay etti.

Rusya, pandemi ile mücadelede tuhaf görüntülere sahne olmaya devam ederken, salgının en sık rastlandığı Moskova’da sıkı önlemler uygulanıyor.

Moskova Belediyesi'nden gelen son açıklamasında mağaza şehir dükkanlarda halkın kullanımı adına dezenfektanı olmayan pek çok mekana cezalar verildiği bildirildi.

Bir takım iş yerlerine para cezaları verilirken, daima kurallara uymayan toplam 190 iş yerinin mühürlenip kapatıldığı bildirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal