Maradona'nın Serveti Ortaya Çıktı

Dünyanın en iyi futbolcularından biri olan Maradona'nın ölümünden sonra kulislere yansıyan ''Maradona fakir öldü'' iddialarının ardından Arjantinli efsanenin mirası ortaya çıktı.

28.11.2020-11:20 - (Son Güncelleme: 28.11.2020-11:08) Maradona'nın Serveti Ortaya Çıktı

Attığı gollerle ve futbol kariyeriyle hatırlanan Dieogo Armanda Maradona'nın ölümün ardından ortaya çıkan gerçekler hayranlarının ağzını açık bıraktı.

Arjantinli Luis Ventura adlı gazetecinin kaynak gösterildiği haberde Maradona'nın arkasından şu ifadeler kullanıldı: ''Banka hesabında neredeyse hiçbir şey kalmamıştı, fakir öldü''

Yine aynı kaynağa göre Arjantin'in yıldızı Maradona'nın hesabında son olarak 75 bin sterlin bulunuyordu.

Diğer taraftan aynı konuya yönelik aktarılan bilgiye göre, Maradona borçlu öldü.
Yaşamını yitiren futbolcunun 33 milyon sterlinlik vergi borcu olduğu ortaya çıktı.

MARADONA'NIN SERVETİ NE KADAR?

Bu iddiaların ardından açıklama yapan efsane ismin avukatı Angelo Pisani, ''İmkanının ötesinde yaşadı ve çok cömertti. Parasının nereye gittiğini bilmek istiyorsanız, onu çevreleyen ve onu kullanan insanlarla konuşun. Cebinde hiçbir zaman 100 Eurodan fazla olmamıştı'' diye konuştu.

Bununla birlikte Maradona'nın 159 milyon sterlinlik bir serveti olduğu kaydedildi.

Maradona'nın açıklanana servetinde bazı mücevherlerin, arazilerin, Buenos Aires'in merkezinde bir evinin bunun yanı sıra birkaç dairesinin, 6 lüks arabasının olduğu ortaya çıktı.

Diğer taraftan efsane futbolcunun, Küba'da ve İtalya'da çeşitli yatırımlar yaptığı Çin'de de futbol okulları olduğu belirlendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal