Maide T, Terör Örgütü PKK Tarafından Kaçırılan Kızını Bekliyor

Almanya'da bölücü terör örgütü PKK’nın kaçırdığı Nilüfer T'nin annesi Maide T, bir gün kızının geri döneceği umuduyla yaşadığını ifade etti.

28.03.2020-09:26 - (Son Güncelleme: 28.03.2020-09:25) Maide T, Terör Örgütü PKK Tarafından Kaçırılan Kızını Bekliyor

Maide T, kızının geri gelmesi için sosyal medya hesabı üzerinden bir video mesajı paylaşımında bulundu.

Mesajına ''Benim adım Maide. Terör örgütü PKK adına çalışan kişilerin kandırıp dağa götürmek için kaçırdığı Nilüfer'in annesiyim” ifadeleriyle başlayan Maide T, Almanya Başbakanlığı önünde yapmak istediği bu haftaki gösterisini coronavirüs salgını sebebiyle gerçekleştiremediğini kaydetti.

Geçtiğimiz sene 12 Kasım'da "okula gidiyorum" diyen ve evden ayrılan kızından hiçbir şekilde haber alamadığını ifade eden Maide T, kızının hayata ve geleceğe umutla bakan, hayalleri olan bir genç olduğunun altını çizdi.

20 yaşındaki kızını bölücü terör örgütü PKK'nın gençlik örgütüne militan kazandırmayı hedefleyen kişilerin kandırıp götürdüğünü söyleyen Maide T, gencecik insanları ailelerinden koparmanın hiç bir insani değer ve vicdan ile bağdaşmayacağını ifade etti.

Kızının bir gün geleceği umuduyla yaşadığını kaydeden Maide T, gençlerin kandırılıp kaçırılmalarının PKK'ya olan nefreti daha da artırdığını belirtti.

Maide T, terör örgütü tarafından kaçırılan kızına kavuşabilmek için Almanya Başbakanı Angela Merkel ve İçişleri Bakanı Horst Seehofer'den yardımlarını esirgememelerini talep etti.

Maide T. daha önce terör örgütü PKK'ya yakınlığıyla tanınan derneğin önünde önünde ve Brandenburg Kapısı ile Federal Meclis önünde eylem yaparak kızına kavuşmayı istemişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal