Maduro'dan Papa Franciscus'a Mektup

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ülkedeki siyasi krizin bir an önce çözülmesi için Papa Franciscus'dan yardım talep etti.

05.02.2019-13:02 - (Son Güncelleme: 05.02.2019-13:00) Maduro'dan Papa Franciscus'a Mektup

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ülkedeki siyasi krizin bir an önce çözülmesi için Papa Franciscus'dan yardım talep etti.

Venezuela Devlet Başkanı Nikolas Maduro, Katoliklerin ruhani önderi ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus'a bir mektup kaleme alarak ülkedeki siyasi krizin çözümü doğrultusunda yardım isteğinde bulundu.

Ulusal basında çıkan habere göre, Maduro, birçok ülkenin, kendini "geçici devlet başkanı" ilan eden Ulusal Meclis Başkanı Juan Guaido'yu tanımasından sonra Papa Franciscus'ya mektup yazdı.

Maduro, mektubunda, ülkedeki siyasi krizin bir an önce çözülmesi amacıyla Papa'dan yardım talep ettiğini belirtti.

Papa'dan daha önce de ülkede meydana gelen siyasi krizi için ara buluculuk talep ettiğini belirten Maduro, mektubunda, diyalog sürecine katkı sağlaması için Papa'nın elinden geleni yapmasını istedi.

Maduro, söz konusu mektupta, "Vatikan umarım olumlu bir cevap verir. Ben İsa'nın davasının hizmetindeyim ve bu ruh haliyle ondan kolaylaştırıcı ve diyaloğu güçlendirici bir süreç için yardım istedim." sözlerini kullandı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal