Macron'dan Beklenmedişk Müslim Kararı!

Eli kanlı terör örgütü PYD’nin eski Eşbaşkanı Salih Müslim, Macron’la görüşmesine 3 saat kala ani bir kararla heyetten çıkarıldı. Türkiye’nin iadesini talep ettiği Müslim, Fransız protokolünün isteğiyle listenin dışında bırakıldı.

03.04.2018-11:35 - (Son Güncelleme: 03.04.2018-11:28) Macron'dan Beklenmedişk Müslim Kararı!

Çekya’nın başkenti Prag’da Şubat ayı bitiminde gözaltına alınmasının ardından serbest kalan eli kanlı terör örgütü PYD/PKK’nın eski Eşbaşkanı Salih Müslim’in, geçtiğimiz hafta Paris’te Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile görüşecek heyette bulunmasının planlandığı öğrenildi. Müslim görüşmeye 3 saat kala listeden çıkarıldı.

Elde edilen bilgilere göre, Macron ile bir araya gelmek için heyetle Paris’e giden Müslim, Türkiye’nin uluslararası arananlar listesinde ismi geçiyordu. Fransız protokol idarecilerinin son andaki uyarısından dolayı Elysee Sarayı’ndaki Ortadoğu masası idarecileri ve iç güvenlik danışmanları Müslim’in ismini listeden silindi. Örgütün Avrupa’daki temsilciliğini üstlenen Müslim ve heyetin gelişmeye tepki verdiği fakat buna rağmen görüşmeyi iptal etmedikleri ortaya çıktı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal