Lübnan'da Türk Büyükelçiliği'nin Önüne Kuru Kafalı Pankart Asıldı

Lübnan'da Türkiye'nin Beyrut Büyükelçiliği önünde bir araya gelen bir grup, Türk Bayrağı ile beraber üstünde kuru kafa figürü olan "Siz de oturun oturduğunuz yerde" yazılı pankartı binanın ana kapısına astı.

05.09.2019-14:04 - (Son Güncelleme: 05.09.2019-14:01) Lübnan'da Türk Büyükelçiliği'nin Önüne Kuru Kafalı Pankart Asıldı

Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn'ın, "Osmanlı Devleti'nin Lübnanlılara devlet terörü uyguladığı" doğrultusundaki skandal sözlerinin sonrasında Türkiye'nin Beyrut Büyükelçiliği'ne provokatif eylemde bulunuldu.

BİNANIN GİRİŞ KAPISINA KADAR İLERLEDİLER

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, başkent Beyrut'un kuzeyinde bulunan Türkiye'nin Beyrut Büyükelçiliği önüne sabahın erken saatlerinde 8 kişilik bir grup geldi. Polislerin bütün ikazlarına karşın Büyükelçilik binasının giriş kapısına dek giden provokatörler, Türk Bayrağı ile beraber üstünde kuru kafa figürü ve "siz de oturun oturduğunuz yerde" yazılı bir ifadenin olduğu pankartı binanın ana girişine astı.

PANKART, POLİSLER TARAFINDAN İNDİRİLDİ

Provokatif eylem, pankartın Büyükelçilikte görev yapan polisler tarafından kısa zamanda indirilmesiyle bitti. Söz hususu kişilerin ise Cumhurbaşkanı Avn'ın siyasi partisi Özgür Yurtseverler Hareketi'ne bağlı Omega Grubu üyeleri olduğu bildiriliyor.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal