Kuzey Kore Lideri Kim Jong- un'la İlgili Yeni İddia: Ortaya Çıkan Dublörü

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un hakkındaki iddialar devam ediyor. Öldüğü öne sürülen Jong-'un'un fabrika açılışında ortaya çıkmasının ardından yeni iddialar gündeme gelmeye başladı. Şimdi de açılışa katılan kişinin Kim Jong-un'un dublörü olduğu gündeme geldi.

08.05.2020-10:00 - (Son Güncelleme: 08.05.2020-13:06) Kuzey Kore Lideri Kim Jong- un'la İlgili Yeni İddia: Ortaya Çıkan Dublörü

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ile ilgili olarak gündeme gelen iddialar dünya kamuoyunu meşgul etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda öldüğü ya da sağlık problemleri nedeniyle ayağa kalkamadığı iddia edilen Jong-un, bir fabrika açılışına katıldı. Fakat bununla birlikte yeni iddialar gündeme gelmeye başladı. Jong-un'un yayınlanan son fotoğrafının dublörüne ait olduğu öne sürüldü.

Kuzey Kore liderinin daha önce de dublör kullandığı gündemde yer alırken, son fotoğrafların gerçeği yansıtmadığını savunan bazı kişiler 2017 yılında kaydedilen bir görüntüye dikkat çekti. Bahsi geçen görüntüde, Kim bir füze denemsi sırasında saç tıraşına kadar kendisine benzeyen iki kişiyle konuşurken görülüyordu. 

Vidoyu, Kim'in dublör kullandığının kanıtı olarak nitelendiren insanlar, 1 Mayıs'ta paylaşılan fotoğrafların da dublörlere ait olduğunu öne sürdü. 

Kim'in suikast girişimlerine karşı dublör kullandığı gelen iddialar arasında yer aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal