Küçük Kıza İstismarda Bulunan Adam, Maket Bıçağıyla Öldürüldü

Arjantin'de sokakta gördüğü 9 yaşındaki kız çocuğunu istismar ettikten sonra kafasına taşla vurarak öldüren cani, halk tarafından maket bıçağı ile delik deşik edildi.

24.10.2020-10:33 - (Son Güncelleme: 24.10.2020-10:20) Küçük Kıza İstismarda Bulunan Adam, Maket Bıçağıyla Öldürüldü

Kan donduran olay Arjantin'in Villa Munecas şehrinde meydana geldi. Abigail Riquel isimli 9 yaşındaki kız çocuğu, 17 Ekim'de arkadaşlarıyla oynamak üzere anne babasından izin alıp evinden ayrıldı.

Bir daha haber alınamayan küçük kızın cansız bedeni 7 saat sonra evinden 400 metre uzaklıkta yol kenarında yarım gömülü şekilde bulundu. Olayın ardından 25 yaşındaki Jose Guaymas isimli şahsın kızı kaçırıp istismar ettikten sonra öldürdüğü ortaya çıkınca, polisler tarafından şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

ÖFKELİ HALK CANİYİ MAKET BIÇAĞIYLA ÖLDÜRDÜ

Ancak bölge halkı, istismarcı Jose'yi polisten önce buldu. Öfkeli kalabalık, caniyi maket bıçağı ile delik deşik ettikten sonra cansız bedenini polise teslim etti. Adli tıp uzmanları, Jose'nin küçük kızı istismar ettikten sonra kafasına defalarca vurduğunu, hatta öldüğünden emin olmak için boğduğunu söyledi.

Polis, caninin olaydan önce soygun suçu nedeniyle tutulduğu cezaevinden 3 gün önce tahliye edildiğini açıkladı.
Komşuları ise Jose'nin uyuşturucu bağımlısı olduğunu, annesi ile kavga ettiğini ve tüm komşuların çocuklarının zarar görmesinden korktuklarını söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal