Kosova Başbakanı Hoti Koronavirüse Yakalandı

Kosova Başbakanı Abdullah Hoti, koronavirüs olduğunu açıkladı.

03.08.2020-11:45 - (Son Güncelleme: 03.08.2020-11:43) Kosova Başbakanı Hoti Koronavirüse Yakalandı
Kosova Başbakan Avdullah Hoti, koronavirüs testinin pozitif sonuç verdiğini açıkladı. Hafif bir öksürükten başka bir belirtisinin olmadığını belirten Hoti, iki hafta boyunca ev izolasyonunda olacağını bildirdi.

Koronavirüs testinin pozitif sonuç verdiğini akşamın geç saatlerinde sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklayan Başbakan Hoti, 'Bugün Kovid-19 için test yaptırdım ve test sonucum pozitif çıktı. Çok hafif bir öksürük dışında başka bir belirtim yok. Bu geceden itibaren önümüzdeki 2 hafta boyunca izolasyonda olacağım. Çalışmalarımı evden yürüteceğim' ifadelerini kullandı.

Kosova'da başka siyasiler de koronavirüs pandemisinden etkilendi. Bunların içerisinde muhalefetteki Kosova Demokratik Partisi (PDK) lideri ile eski meclis başkanı Kadri Veseli ile Kosova Meclisi'nin bir kaç milletvekili koronavirüs salgınına yakalandı. İktidardaki Kosova Demokratik Birliği (LDK) Başkanı İsa Mustafa Cumartesi günü yaptığı açıklamasında, Temmuz ayı başlarında koronavirüs salgını bulaştığını bildirdikten sonra koronavirüs salgınını atlatarak sağlığına kavuştuğunu açıkladı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal