Koronavirüse Yakalanan Trump'tan Hastanede İlk Kare

Beyaz Saray, koronavirüs salgınına yakalanan ABD Başkanı Donald Trump'ın Walter Reed Askeri Hastanesi'nden görüntülerini paylaştı. Donald Trump'da hastalığının ilerleyişi ile ilgili gelecek birkaç günün 'gerçek bir test' olacağını, fakat hastalığı atlatarak yakın zamanda geri döneceğini belirtti.

04.10.2020-09:34 - (Son Güncelleme: 04.10.2020-09:21)

Beyaz Saray, koronavirüs salgınına yakalanan ABD Başkanı Donald Trump'ın hastanedeki suiti ile konferans salonundan çalıştığı 2 görüntüyü paylaşarak 'durumu iyi' mesajını aktardı

ABD Başkanı Trump'da koronavirüs tedavisi aldığı Walter Reed Askeri Hastanesi'ndeki odasından kaydedilmiş bir video mesajı, sosyal medya (twitter) hesabı üzerinden paylaştı.

Kravat takmadığı haliyle yorgunluğu belli olan Donald Trump, sağlık durumunun iyiye gittiğini ve kendisine geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ettiğini dile getirdi.

Tedavi olduğu hastanede çalışan herkesi övgüyle anan ABD Başkanı, 'Buraya geldiğimde çok iyi hissetmiyordum, şu anda çok daha iyi hissediyorum. Beni geri döndürmek için herkes çok çalışıyor, sanıyorum yakında geri döneceğim.' diye konuştu.

Tamamen sağlığına kavuşup seçim yarışına kaldığı yerden sürdürmek istediği mesajını aktaran Donald Trump, seçim öncesinde hala yapılacak oldukça iş olduğunu belirtti.

Dünyada milyonlarca insanın salgına yakalandığı gibi kendisinin de yakalandığını belirten Trump, 'Ben onlar için de savaşıyorum. Bu koronavirüsü ya da her ne diyorsanız onu tamamen yeneceğiz. Burada bazı tedavileri görüyorum ve kendimi iyi hissetmeye başladım.' diye konuştu.

'Önümüzdeki birkaç gün nasıl olacak bilmiyoruz, sanıyorum gerçek bir test olacak. Bu birkaç gün neler olacağını göreceğiz.' diye konuşan Trump, kendisine parti ayrımı yapılmadan yurt genelinde gösterilen destek karşısında müteşekkir olduğunun altını çizdi.

ABD Başkanı, geçmiş olsun mesajı yollayan yabancı ülke liderlerine de ayrı ayrı teşekkür etti.

Kendisine Beyaz Saray'da da kalabilme seçeneğinin sunulduğunu ifade eden Trump, 'Beyaz Saray'ın içinde hiçbir yere gidemeden, hiç kimseyle konuşamadan, hatta Oval Ofis'e bile gidemeden orada kapalı kalmak istemedim. Bu mücadelede önde olmam gerekirdi. Orada kendimi kapatmak yerine bu sorunla yüzleşmemiz gerekir, dedim.' açıklamasında bulundu.

Donald Trump aynı zamanda eşi Melania Trump'ın, hastalığı kendisinden daha hafif atlattığını ve kısa zamanda tamamen sağlığına kavuşacağını söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal