Koronavirüs Testi Pozitif Çıkana Para Verilecek

Koronavirüs salgını bütün dünyayı etkisi altına alıyor. Hong Kong'ta koronavirüs mücadelesine yönelik yeni bir karar alındı.

27.11.2020-22:39 - (Son Güncelleme: 28.11.2020-06:26) Koronavirüs Testi Pozitif Çıkana Para Verilecek

İnsanları koronavirüs testi yaptırmaya teşvik etmek için Sağlık Bakanı Sophia Chan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan kişilere 645 dolar verileceğini söyledi.

Chan, karantinanın mali sonuçlarından korkan insanları test yaptırmaya teşvik etmek için böyle bir uygulama başlatıldığını ifade etti ve "Umarım insanlar gelir kaybı korkusu nedeniyle test yaptırmaktan kaçınmazlar" dedi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarında artış kaydedilen Hong Kong'da Kovid-19 testi pozitif çıkan kişilere 645 dolar (5 Bin 37 TL) nakit para verileceği duyuruldu.

Hong Kong Sağlık Bakanı Sophia Chan, insanları test yaptırmaya teşvik etmek için tek seferlik böyle bir uygulamaya başlanacağını söyledi. Karantinanın mali sonuçlarından korkan ve test yaptırmayan insanları teşvik etmek istediklerini aktaran Chan, "Umarım insanlar gelir kaybı korkusu nedeniyle test yaptırmaktan kaçınmazlar" ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal