Kolombiya’dan İtalya’ya Gönderilen Pakette Kahve Çekirdeklerine Doldurulmuş Kokain

İtalya'da düzenlenen bir operasyonda, Kolombiya’dan gelen kargodaki kahve çekirdeklerinin içerisinde kokain olduğu görüldü.

18.07.2020-14:12 - (Son Güncelleme: 18.07.2020-14:11) Kolombiya’dan İtalya’ya Gönderilen Pakette Kahve Çekirdeklerine Doldurulmuş Kokain

Milano Malpensa Havalimanında gerçekleştirilen operasyonda, Kolombiya'dan ülkeye gelen 2 kilogramlık kutular polis ekipleri tarafından açıldı.

Kahve çekirdeklerini inceleyen polis ekipleri, çekirdeklerin içerisine kokain yerleştirildiğini ve sonrasında ‘normal’ gözükmeleri için kahverengi bantla kapatıldığını fark etti.

500'ü aşkın çekirdeğin içi boşaltılarak, içerisine kokain koyulmuştu. Çekirdeklerin içinden 130 gram saf kokain çıktı.

Polis ekiplerinin açıklamasına göre, kahve paketinin üstünde alıcı adresi olarak İtalya'nın Floransa şehrinde yer alan bir sigara bayii yer alıyordu. Alıcı kişi olarak ise, ABD yapımı ‘John Wick’ filminde mafya babası karakteri ‘Santino D'Antonio’ yazılmıştı.

Operasyon, kargo alıcı adresi olarak yazılan Floransa kentindeki sigara bayiine götürdü. Polisler, sigara bayiinde alıcıyı beklerken, alıcı geldiğinde polisler gözaltına alındı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal