Kocasının İstismarına Uğrayan Kadın, Doğan Bebeğini Dolaba Kilitledi

Rusya'da Yulia Zykova isimli bir kadın, ayrı yaşadığı kocasının kendisine tecavüz etmesi sonucu doğduğunu iddia ettiği bebeğini evindeki dolaba kilitledi.

20.10.2020-11:07 - (Son Güncelleme: 20.10.2020-10:55) Kocasının İstismarına Uğrayan Kadın, Doğan Bebeğini Dolaba Kilitledi

Rusya'da meydana gelen olayda, 39 yaşındaki Yulia Zykova, kocasının tecavüzü sonucu dünyaya gelen bebeğine dehşete düşüren bir işkence yaptı. Anne Yulia, başka bir kadın için kendisini terk eden kocasının tecavüzüne uğradığını, tecavüz sonucu doğan bebeği istemediği için dolaba sakladığını söyledi.

Anne Yulia'nın 13 yaşındaki büyük oğlunun gizli bir şekilde kardeşini beslemesine rağmen, aşırı zayıf düşen bebek ağır hastalandı. Talihsiz bebek şu anda bir hastanenin yeni doğan yoğun bakım ünitesinde yaşam savaşı veriyor.

TECAVÜZÜ İTİRAF ETTİ

Kadının bir televizyon programına katılan kocası Andrey Zykov, yalan makinasına bağlandı. Zykov'a karısına tecavüz edip etmediği sorulduğunda 'hayır' yanıtı verince makine uyarı verdi. Bunun üzerine koca, tecavüz ettiğini itiraf etti ancak bunun tam bir tecavüz olmadığını söyledi.

Tecavüz eden koca hakkında herhangi bir işlem yapılmazken, bebeğini dolaba kilitleyerek ölüme terk eden anne hakkında dava açıldı. Annenin suçlu bulunması durumunda yedi yıl hapis cezası alacak.

Kız kardeşini annesinden gizli olarak besleyen çocuk ise annesinin bebeği eve getirdiğinde bir arkadaşının bebeği olduğunu, kendisine emanet edildiğini söylediğini anlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal