KKTC eski Başbakanı Hüseyin Özgürgün Milletvekilliği Görevinden İstifa Etti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) eski Başbakanı Hüseyin Özgürgün milletvekilliğinden istifa etti. Özgürgün'ün geçmiş yıllarda dokunulmazlığı kaldırılmıştı.

11.08.2020-16:15 - (Son Güncelleme: 11.08.2020-16:14) KKTC eski Başbakanı Hüseyin Özgürgün Milletvekilliği Görevinden İstifa Etti

KKTC meclisinde yer alan ve milletvekilliği yapan Hüseyin Özgürgün, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) eski Başbakanı Hüseyin Özgürgün, istifa konusuyla ilgili şu açıklamada bulundu:

'SİYASİ ÇETELEŞME VE ENTRİKALARDAN DOLAYI GİDİYORUM'

'1998’den beri üyesi olduğum Cumhuriyet Meclisi’nden ‘Halkın oylarıyla gelinir ve gidilir’ prensibi yerine halkın oylarıyla değil siyasi çeteleşme ve entrikalardan dolayı istifa ederek gidiyorum. 22 yıldır sayısız görevlerde hizmetlerime nokta koyarken halkımıza refah ve mutluluk diliyorum'

'YOLSUZLUK' İDDİALARI İLE DOKUNULMAZLIĞI KALDIRILMIŞTI

Hüseyin Özgürgün'ün geçtiğimiz yıllarda 'Yolsuzluk' yaptığı gerekçesi ile dokunulmazlığı kaldırılmıştı. Hüseyin Özgürgün'ün istifa etmesinin ardından yerine gelecek isim 11 Ekim'de yapılacak olan seçimle belirlenecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal