Kendisini Sokan Yılanı Isırarak Öldürdü

Hindistan'ın Uttar Pradesh eyaletinde alkollü bir adam, kendisini sokan yılanı yakalayarak ısırdı. Hastaneye kaldırılan adamın durumunun kritik olduğu kaydedildi.

30.07.2019-11:50 - (Son Güncelleme: 30.07.2019-12:07) Kendisini Sokan Yılanı Isırarak Öldürdü

Hindistan'da, Raj Kumar adlı şahıs evine giren yılan tarafından ısırıldı. Alkollü olduğu bildirilen şahıs da kendisini sokan yılanı ısırarak öldürdü. Hastaneye kaldırılan adamın durumunun kritik olduğu kaydedilirken doktoru, "Yılan tarafından ısırıldığı için gelen oluyordu fakat daha önce kimse bir yılanı ısırıp buraya gelmemişti" dedi.

İlginç olay Hindistan'ın Uttar Pradesh eyaletinde oldu. Raj Kumar adlı kişi, evde dinlenirken bir yılanın saldırısına uğradı. Yılana devap veren Kumar, hayvanı ısırarak öldürdü.

"YILANI ISIRDI VE ÇİĞNEYEREK PARÇALARA AYIRDI"

Olayı anlatan Raj Kumar'ın babası Babu Ram, "Bir yılan onu ısırdı. Oğlum da onu ısırdı ve çiğneyerek parçalara ayırdı" ifadesini kullandı. Ram, oğlunun olay esnasında alkollü olduğunu sözlerine ekledi.

SAĞLIK DURUMU KRİTİK

Hastaneye kaldırılan Kumar'ın durumunun kritik olduğu kaydedildi. Kumar'ın doktoru NP Singh, "Yılan tarafından ısırıldığı için gelen oluyordu fakat daha önce kimse bir yılanı ısırıp buraya gelmemişti" dedi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal