Kaza Yapan Kadın 6 Gün Boyunca Çim Yiyerek Hayatta Kaldı!

ABD'de bir kadın aracı ile uçurumdan uçtu ve aracı havada asılı kaldı. Kaburgaları kırıldığı için 450 metre gidebilen kadın 6 gün boyunca sadece çim yiyerek ve su içerek hayatta kaldı.

01.11.2018-12:27 - (Son Güncelleme: 01.11.2018-12:21) Kaza Yapan Kadın 6 Gün Boyunca Çim Yiyerek Hayatta Kaldı!

315 metrelik uçuruma uçan otomobil, bir ağacın üstünde asılı kaldı. Omurga kemikleri kırılan sürücü sadece 450 metre gidebildi, çim yiyerek yaşamda kaldı. Çaresiz kadın, bir çiftlikten kaçan inekleri kovayanlar tarafından tespit edildiğinde baygın durumdaydı.

15 METRELİK UÇURUMDAN YUVARLANDI

ABD'nin Arizona eyaletinde kırsal bir bölgede kaza yapan kadın, 6 gün süresince hayat mücadelesi vermesinin ardından inek kovalayan bir çiftlik sahibi ve yol çalışanları tarafından tespit edildi.

Arizona'daki Wickenburg şehri civarında 12 Eylül'de aracının kontrolünü yitiren sürücü, 15 metrelik bir uçuruma düştü. Araç uçurumun aşağısında bir ağaç üstünde asılı dururken, 53 yaşındaki kadının omurga kemiklerinden bazıları kırıldı.

Birkaç gün aracın içinde kalan kadın, yakındaki tren garına giderek destek almak istedi fakat yalnızca 450 metre gidebildi. Kadının çim yiyerek ve su içerek yaşadığı öğrenildi.

İNEK KOVALAYAN KİŞİ TARAFINDAN BULUNDU

18 Ekim tarihinde bir çiftlik sahibi ve yol çalışanları kaçan bir ineği kovalarken yol kenarında kırılan çitleri gördü.

Sonrasında uçurumun aşağısındaki arabayı fark eden kişiler kaza yerine inerek ayak izlerini izledi ve ileride baygın durumda yatan kadını gördü.

Yaralı kadın, helikopterle hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal