Katar Kanalından Son Dakika TSK Açıklaması!

Katar yayını El Cezire televizyonunda, Türkiye'nin Afrin ve Menbiç'e ilişkin operasyon için son hazırlıkların gerçekleştirildiği ifade edildi.

10.01.2018-09:35 - (Son Güncelleme: 10.01.2018-09:30) Katar Kanalından Son Dakika TSK Açıklaması!

Fırat Kalkanı Harekatı ile Türkiye'nin sınır güvenliğini koruma altına alan Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye'nin kuzeyinde Amerika destekli teröristlerin terör koridoru oluşturmasına müsaade etmeyecek.

Bu kapsamda sınıra askeri sevkiyatlarını sürdüren Türk Silahlı Kuvvetleri, Afrin ve Menbiç'i terör örgütü PKK'nın Suriye'deki koluna darbe vuracak.

Bölgede huzur ve güvenliği sağlamayı amaçlayan Mehmetçik, bölgeyi gerçek sahiplerinin ellerine verecek.

Türkiye'nin yaptığı hazırlıklar Katar tarafından da yakından izleniyor. Türkiye'yi bölgedeki en önemli müttefiklerinden biri olarak gören Katar'da yayın yapan El Cezire televizyonunda operasyonlar ile ilgili son dakika geçti.

El Cezire yayınında bulunan El Mutez Billah Hasan isimli muhabir, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, zamanlama açısından bu harekata sebep olan nedenlerden bahsetmedi fakat son dönemlerde ABD’nin YPG’ye verdiği desteği keza Halkbank üzerinden ABD’de veya en azından Gülen ile bağlantılı bir ekip tarafından düzenlene oyunlara Türkiye’deki iç istikrarın hedeflediğini belirtiyor. Bütün bu sebepleri yan yana koyduğumuzda bu harekatın Türkler için zamanının geldiğini söyleyebiliriz." dedi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal