Katar Havayolları İstanbul'da İzdiham Yarattı

Katar Havayolları’nın İstanbul’da gerçekleştirdiği kabin ekibi işe alımında talep patlaması oldu. Yoğun talebin nedeni ise minimum 7 bin 500 TL maaş.

01.05.2018-11:25 - (Son Güncelleme: 01.05.2018-15:02) Katar Havayolları İstanbul'da İzdiham Yarattı

Katar Havayolları’nın İstanbul’da gerçekleştirdiği kabin ekibi işe alımında talep patlaması oldu. En düşük maaşın 7 bin 500 TL olduğu iş için İstanbul’daki bir otelde yapılan alım organizasyonunda binlerce başvuranla doldu taştı.

Habertürk'ün haberine göre, İstanbul Florya'da bir otel Katar’da çalışmak isteyenlerin müracaat izdihamı yaşattı.

Yoğun başvurulardan kaynaklı otelin bir salonu mülakata girecek olan adaylara ayrıldı. Birçok aday kendilerine sıra gelemeyeceği kanaatiyle de otelden ayrılmak mecburiyetinde kaldı.

Salonda bekleyen adaylar görevliler tarafından sırayla gruplar halinde görüşme sırasına alındı. Uzun vakit bekleyip mülakata girenler kendilerini şanslı hissederken sonuçların bir gün sonra kendilerine söyleneceğini maaşlarla ilgili bir bilgi verilmediğini söylediler.

 İNGİLİZCE KONUŞMA VE YAZMA ŞARTI

Başvuruda bulunanların en düşük 21 yaşında, en az lise mezunu ve akıcı İngilizce yazıp konuşma koşulu arandı. Kabul edilenlerin 6 aylık deneme süresi sonunda Katar Havayolları'nda vergisiz 1500 euro'yu (7500 TL) geçen maaşlarla çalışma şansı yakalayacağı bilgisine ulaşıldı. Uçuş saati fazla oldukça personelin maaşı da artacak.

EŞYALI DAİRE DE TAHSİS EDECEKLER

Başvurusu kabul edilen adaylar Doha’da ikamet edecek. Geniş gövdeli uçaklarda sorumlu olduğunda personelin maaşı 15.000 TL’yi geçecek. Katar Havayolları başvurularda uçuş tazminatı, konaklama ve görev için ulaşımında olduğu bir dizi paket verdiği öğrenildi. Katar başvurusu kabul edilenlere Doha’da ortak kullanımlı eşyalı daire de verecek.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal