Katar Filistin'e Destek Verecek

Katar, Siyonist İsrail işgali altındaki Gazze'nin yeniden inşasına yardım etmek için 5 milyon dolar değerindeki 3 projenin altına imza attı.

01.05.2018-18:39 - (Son Güncelleme: 01.05.2018-18:36) Katar Filistin'e Destek Verecek

Katar, İsrail işgali altındaki Filistin'in inşasına yardım etmek için 5 milyon dolar değerindeki 3 projeyi finanse edeceği açıkladı.

Katar Gazze'yi Yeniden İmar Komitesi Başkanı Büyükelçi Muhammed el-İmadi, Katar finanse edeceği 5 milyon dolar tutarındaki 3 projenin sözleşmesini yaptı.

Gazze'de gerçekleştirilen imza töreninde projeler hakkında bilgi veren Başkan İmadi, Gazze'de Hamed bin Casim Günlük Bakım Merkezi yapılacağını açıkladı..

Gazze'yi Yeniden İmar Komitesi Başkanı Büyükelçi Muhammed el-İmadi, 4 bin metrekarelik alana kurulacak merkezde beyin felci geçiren hastaların bakımının yapılacağını belirtti.

Zehra şehrindeki Adalet Sarayı kompleksinin de onarılacağını açıklayan İmadi, Emel isimli okulun onarılarak, laboratuvar ve bilimsel çalışmalar için gerekli ekipman ve aletlerle donatılacağını söyledi.

Katar Gazze'yi Yeniden İmar Komitesi, İsrail'in 2014 yılındaki son saldırılarının sonrasında bölgenin yeniden imarı ve sağlık merkezlerinin geliştirilmesi başta olmak üzere farklı yardım ve kalkınma projelerini uygulamaya geçiriyor.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal