Kapitalizmin Zirvesi! 98 Dolara Temiz Hava Satılıyor!

Yeni Zelanda'nın Uluslararası Auckland Havalimanı'nda çok garip manzara dikkatlerden kaçmadı. Bir kutu içinde "temiz Yeni Zelanda havası" 98 dolardan satışa sunuluyor.

05.10.2018-18:34 - (Son Güncelleme: 05.10.2018-18:29) Kapitalizmin Zirvesi! 98 Dolara Temiz Hava Satılıyor!

Yeni Zelanda'nın Uluslararası Auckland Havalimanı'nda gümrüksüz satış dükkanlarında dört teneke kutudan meydana gelen "Saf Taze Yeni Zelanda Havası" 98,99 dolara satılıyor.

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre Yeni Zelandalı gazeteci Damien Christie tarafından yayınlanan paketin görüntüsünde havanın 20 dolar indirimde olduğu fark ediliyor. Christie Twitter'da yayınladığı mesajında "Benimle dalga geçiyorsunuz galiba. Ayrıca 98 dolar, şirin küçük bir hediye de değil" dedi.

Christie'nin yayınladığı bu fotoğraf sosyal medyanın gündemine düştü. Birçok kullanıcı bu durumu "Kapitalizmin zirvesi" olarak açıkladı.

NEFES MASKELERİ DE BULUNUYOR

Yeni Zelanda'da Kiwiana adlı bir firma tarafından yapılan hava kutularının tepesinde nefes maskeleri de bulunuyor. Kiwiana isimli firmanın yaptığı ürünün üzerinde "Yeni Zelanda'nın Güney Okyanus'taki eşsiz konumu, Kiwiana havasının hiçbir toprak parçası üzerinden geçmeden Yeni Zelanda'nın Alplerinden bu şişelere dolduğu manasına geliyor" yazıyor.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal