Japonya'da Hükümet ile Olimpiyat Komitesi Arasında Korona Virüs Gerginliği

Japonya hükümet sözcüsü Yoshihide Suga, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) mensubu Dick Pound'un Tokyo 2020 Yaz Olimpiyatları ile ilgili 'karar' açıklamalarınaı sert eleştirdi. Pound, hazırlıkların planlandığı gibi sürdüğünü açıklamıştı.

26.02.2020-12:54 - (Son Güncelleme: 26.02.2020-12:41) Japonya'da Hükümet ile Olimpiyat Komitesi Arasında Korona Virüs Gerginliği

Japonya hükümet sözcüsü Yoshihide Suga, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) mensubu Dick Pound'un Tokyo 2020 Yaz Olimpiyatları yönelik 'karar' niteliği taşıyan açıklamalarını eleştirdi.

Aynı açıklamada hazırlıkların planlandığı gibi sürdüğü bildirildi. Japonya'da basın açıklamasında bulunan Suga, IOC mensubu Dick Pound'un korona virüs sebebiyle olimpiyatların yapılıp yapılmamasına yönelik sorulan soruların yanıtını oyunlar başlamadan 2 ay önce verme kararını sert eleştirdi.

Pound'un fikirlerinin IOC'i ilgilendirmeyeceğini vurgulayan Suga, "IOC bu açıklamaların resmi olmadığını ve olimpiyat hazırlıklarının planlandığı gibi devam ettiğini aktardı." dedi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal