James Jeffrey: İşim Suriye'de Savaşı Ruslar İçin Çıkmaz Haline Getirmek

ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi ve DEAŞ ile Mücadele Koalisyonu Temsilcisi James Jeffrey, ABD'nin Suriye'de askeri varlığını devam ettireceğini ve amaçlarının Suriye'de savaşı Rusya için "çıkmaz haline getirmek" olduğunu ifade etti.

15.05.2020-00:40 - (Son Güncelleme: 15.05.2020-00:37) James Jeffrey: İşim Suriye'de Savaşı Ruslar İçin Çıkmaz Haline Getirmek

Washington merkezli Hudson Enstitüsünde konuşan ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi ve DEAŞ ile Mücadele Koalisyonu Temsilcisi James Jeffrey, ABD'nin Suriye'de bulundurduğu gücün faydalarını görmeye başladıklarını ifade ederek, ülkesinin Afganistan'da olduğu gibi Suriye'de de çıkmaza girdiği iddialarını reddetti.

"AKILLICA BİR POLİTİKA TAKİP EDİYORUZ"

ABD'nin Suriye'deki politikasının bölgedeki düşmanlarına baskı uygulamak olduğunu işaret eden Jeffrey, "Takip ettiğimiz politikanın akıllıca bir politika olduğunu düşünüyoruz" yorumu yaptı.

Jeffrey, "Burası (Suriye) Afganistan veya Vietnam değil. Burası (ABD için) bir çıkmaz değil. Benim işim bu savaşı Ruslar için bir çıkmaz haline getirmektir" sözlerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal