İzlandalı Muhabir: Emre Belezoğlu'na Tuvalet Fırçası Uzatan Ben Değilim

İzlanda'da Milli Futbolcu Emre Belözoğlu'na tuvalet fırçası uzattığı öne sürülen spor muhabiri Magnus Mar Einarsson, söz konusu iddiaları reddetti

10.06.2019-10:18 - (Son Güncelleme: 10.06.2019-11:06)

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda İzlanda ile yarın düzenlenecek olan maç için bu ülkeye indi.

Fakat Keflavik Havalimanı'na gelen milli takım kafilesi, ülkeye girişleri esnasında İzlandalı görevlileri tarafından yaklaşık 2 saat pasaport kontrolünde bekletildi.

İzlandalı bir taraftar ise açıklama yaptığı esnada Emre Belözoğlu'na, mikrofon tutar gibi tuvalet fırçası uzattı. Söz konusu saygısızlığı yapan taraftar, daha sonra ortadan kayboldu.

Tuvalet fırçası uzattığı öne sürülen kişilerden biri olan spor muhabiri Magnus Mar Einarsson, Twitter hesabından açıklamada bulunarak, tuvalet fırçası uzatanın kendisi olmadığını, o sırada havaalanında bile olmadığını belirtti.

''TÜRK TAKIMINA SAYGI DUYUYORUM''   

Türklere seslenen Einarsson, "Onun kim olduğunu bilmiyorum, o bir turist. Sizin muhteşem takımınıza ve muhteşem bir kariyere sahip olan Emre'ye saygı duyuyorum" ifadesinde bulundu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal