İtalya'da Hemşire, Coronavirüs Bulaştırdı Diye Sevgilisini Öldürdü

Coronavirüs salgınının ciddi olarak yaşandığı ülkelerden olan İtalya'da bir erkek hemşire sevgilisini boğarak öldürdü. İfadesinde ise kendisine coronavirüs bulaştırdığı için sevgilisini öldürdüğünü belirtti.

02.04.2020-09:48 - (Son Güncelleme: 02.04.2020-09:33) İtalya'da Hemşire, Coronavirüs Bulaştırdı Diye Sevgilisini Öldürdü

Dünya üzerinde etkili olan coronavirüs salgını İtalya'da ciddi olarak yaşanıyor. Sağlık sistemi çöken ülkede sağlık çalışanlarının da psikolojisi olumsuz etkilendi. Bazı ülkelerde coronavirüsten korkan insanlar intihar ederken, İtalya'da ise cinayet işlendi. Antonio De Pace adlı erkek hemşire, doktor olan sevgilisi Lorena Quaranta'yı boğarak öldürdü. 

İtalyan yerel medyasında yer alan haberlerde De Pace'nin kız arkadaşını kendisine coronavirüs bulaştırdığı gerekçesiyle öldürdüğü belirtildi. Polisi arayan hemşire suçunu itiraf ederken, doktor kadının cansız bedeni evde bulundu. Polis ekipleri De Pace'nin bileklerinde kesikler olduğu ve intihar etmeye çalıştığını aktardı. De Pace polislere verdiği ifadede ise "Onu öldürdüm çünkü bana koronavirüsü bulaştırdı." dedi.

Yine İtalyan medyasını haberine göre De Pace e Quaranta'nın coronavirüs test sonuçları negatif çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal