İsviçre'de Gösteri Uçakları Yanlış Kasabanın Üzerinde Gösteri Yaptı

İsviçre Hava Kuvvetleri'ne bağlı gösteri ekibi, bir anma etkinliği için gösteri uçuşu yapacaktı. Ancak ekip, yanlışlıkla müzik festivalinin olduğu bir kasabanın üzerinde gösteri yaptı.

09.07.2019-10:22 - (Son Güncelleme: 09.07.2019-10:29)

İsviçre Hava Kuvvetleri'nin akrobasi takımı Patrouille Suisse, bir anma etkinliği için yapmaları beklenen gösteriyi, yanlışlıkla müzik festivali yapılan başka bir kasabanın üstünde yaptı.

İsviçre’de hava kuvvetlerine bağlı savaş uçaklarının, 1891’de Langenbruck’te dünyaya gelen ünlü pilot Oskar Bider’in anısına bu kasabanın üstünde bir gösteri uçuşu yapması bekleniyordu.

Fakat gösteri ekibi o esnada Langenbruck’ün yaklaşık 6 kilometre batısındaki Mümliswil kasabasının üstündeydi. Kasabada tirol tarzında şarkı söyleme olarak bilinen Kuzeybatı Yodel Festivali’nin 31’incisi yapılıyordu.

Festival çadırını fark edince bunun gösteriyi izlemeye gelen insanlar için kurulduğunu zanneden Patrouille Suisse liderinin tüm uçakları oraya yönlendirmesi sebebiyle bu hatanın yaşandığı bildiriliyor.

Festivalin alanı üstündeki bu beklenmedik gösteri kasabalılarda şaşkınlık yaratırken, festivalin organizatörleri ise, planlarında olmayan bu uçak gösterisinin çok beğenildiğini ifade etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal