İstanbul'da Kadına Tecavüz Edip Görüntülerini Eşine Gönderdi

İstanbul'da evlenme teklifini defalarca reddettiği komşusu tarafından tecavüze uğrayan kadının söz konusu saldırgan tarafından çıplak görüntüleri videoya alındı.

23.11.2020-12:18 - (Son Güncelleme: 23.11.2020-12:06) İstanbul'da Kadına Tecavüz Edip Görüntülerini Eşine Gönderdi

İstanbul'da komşusu olan evli genç kadını kaçırıp tecavüz eden, üstüne bir de mağdur kadının görüntülerini kaydeden tecavüzcünün 25 senedir evli olduğu bildirildi.

Sabah'tan yansıyan özel habere, önceki ay işten eve gitmek için dışarı çıkan H.M. adlı genç ve evli olan kadın, kendisiyle aynı mahallede oturan ve uzun süredir kendisini rahatsız eden F.V tarafından bayıltılarak kaçırıldı.

Uyandığında kendini F.V'nin evinde çıplak halde bulan genç kadın, söz konusu saldırganın kendisine tecavüz ederken ki görüntüleri eşine göndermesiyle sarsıldı.

Bunun üzerinde hakkında suç duyurusunda F.V., hakkında ''Nitelikli Cinsel Saldırı'' ''Cebir Tehdit'' veya ''Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma'' ve ''Şantaj'' suçlarından 28 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.

Yakın zamanda hakim karşısına çıkması beklenen F.V.'nin genç kadınla defalarca evlenmek istediği fakat reddedildiği dile getirildi.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal