İsrail'den İtiraf: 25 Yıldır Bizimle Çalışıyor!

İsrail’de BAE Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed ile İsrail’in gizli ittifak halinde olduğu haberleri verildi.

20.06.2020-13:38 - (Son Güncelleme: 20.06.2020-13:39) İsrail'den İtiraf: 25 Yıldır Bizimle Çalışıyor!

İsrail’de yayın yapan Kanal 13 muhabiri Barak Ravid, Veliaht Prens’in 25 senedir gizli bir şekilde Tel Aviv yönetimiyle ittifak halinde olduğunu dile getirdi. Adana Zidman ve Rod Runner da bu iddiayı destekleyecek şekilde konuşurken, Runner Veliaht Prens’in İsrail Başbakanı Netenyahu’ya ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Orta Doğu ve Kuzey Afrika’da süregelen kaosun destekçisi BAE Veliaht Prensi Bin Zayed, Libya’da gayrimeşru Halife Hafter’i, Somali ve Suriye’de ise teröristlerin arkasında bulunuyor.

İsrail’in Batı Şeria’da bulunan yasa dışı Yahudi yerleşim bölgeleri ve Ürdün Vadisi’ni ilhak planının arkasında ABD’nin yanı sıra Birleşik Arap Emirlikleri de yer alıyor. İsrailli yayın organlarında çıkan haberlere göre Veliaht Prens Bin Zayed 25 yıldır İsrail yönetimiyle gizli ittifak içinde…

Kanal 13'ün siyaset muhabiri Barak Ravid, Veliaht Prens’in Tel Aviv ile 25 yıldır gizli çalıştığını ifade etti. Prens’iin İsrail ilhak planı hususunda Ürdün Kralını desteklediği yönündeki açıklaması sonrası bir paylaşımda bulunan Ravid, "BAE genel olarak İsrail-Filistin çatışması konusunda açıklamalardan kaçınır. Ürdün Kralı ile yaptığı telefon konuşmasında ilhakı konuşması şaşırtıcı" sözlerine yer verdi.

GİZLİCE DESTEKLİYOR

İsrailli yazar Adana Zidman da Birleşik Arap Emirlikleri ve Körfez ülkelerinin aldıkları kararların Netenyahu ile haberleşerek verildiğini yazdı. Prensin Ürdün Kralına desteğinin ise yalnızca Arap toplumu için olduğunu kaydeden Runner ise "Kapalı kapıların arkasında Netanyahu'nun ilhak planını kabul etti. Çünkü Zayed'in sadece Netanyahu'ya ihtiyacı var" ifadesini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal