İsrail'de BM Aracında İğrenç Görüntüler! Cinsel İlişkiye Girdiler

İsrail'de Birleşmiş Milletler'e ait bir araçta cinsel ilişkiye girildi. Kırmızı elbiseli bir kadının, araçtaki üniformalı kişinin kucağında oturduğu görüldü. Birleşmiş Milletler konuyla ilgili olarak soruşturma başlattı.

27.06.2020-13:42 - (Son Güncelleme: 27.06.2020-13:18) İsrail'de BM Aracında İğrenç Görüntüler! Cinsel İlişkiye Girdiler

İsrail'in Tel Aviv şehrinde çekilen görüntüler Birleşmiş Milletler'de karışıklığa yol açtı. Çekilen videoda; caddede kırmızı ışıkta bekleyen aracın içinde kırmızı elbiseli bir kadının üniformalı bir kişinin kucağında oturduğu görülüyor. Araçta ön koltukta da bir kişi görülürken, aracın şoförü görüntülere girmedi. Aracın üzerinde "UN" (BM) harflerinin yazılı olduğu da görüldü.

"YAPTIĞIMIZ HER ŞEYE AYKIRI"

Videonun tüm dünyada yayılmasından sonra BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'in sözcüsü Stephane Dujarric açıklamalarda bulundu ve bu görüntüleri iğrenç olarak değerlendirdi. Dujarric açıklamalarında, "Şoke edici bu görüntüler, temsil etiğimiz her şeye ve BM personeline atfedilen cinsel istismar olaylarıyla mücadele için yaptığımız her şeye aykırı." dedi.

Öte yandan konuyla ilgili olarak soruşturma başlatılırken, kadının cinsel ilişki işçisi olup olmadığı soruşturmanın sonunda açığa çıkacak denildi. Öte yandan BM bu tip konularda 'sıfır hoşgörü' politikası uyguluyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal