İsrail Gazze'de Hava Saldırılarına Devam Ediyor

İsrail savaş uçakları Perşembe günü kuşatılmış Gazze Şeridi'nde bir hava saldırısı kampanyası düzenledi.

25.10.2018-11:50 - (Son Güncelleme: 25.10.2018-14:40) İsrail Gazze'de Hava Saldırılarına Devam Ediyor

İsrail savaş uçakları Perşembe günü kuşatılmış Gazze Şeridi'nde bir hava saldırısı kampanyası düzenledi. Yerel kaynaklar, İsrail savaş uçaklarının Gazze'nin güneyindeki Rafah ilçesindeki Hamas hareketinin askeri kanadı olan İzzeddin El Kassam Tugaylarına ait bir askeri alana doğru iki füze fırlattığını söyledi. Kaynaklar, İsrail savaş uçaklarının güneydeki Gazze'de Khan Younis yerleşimindeki bir bölgeyi hedef aldıklarını doğruladı. İsrail savaş uçakları, Gazze'nin kuzeyindeki El-Şeheh Zayid Şehrindeki bir bölgeyi de hedef aldı. Bununla birlikte, hiçbir yaralanma bildirilmedi, ancak hava saldırıları hedeflenen bölgelerde büyük maddi hasarlara yol açtı.

İbranice yayın yapan haber kaynaklarında, Gazze'ye ateş açan İsrailli savaş uçaklarının Eshkol Bölgesel Konseyine attığı bir roketin ardından Hamas sahalarını hedef alan sekiz hava saldırısı daha düzenledikleri bildirildi. Roketin açık bir alanda patladığı bildirildi; Yaralanma veya hasar bildirilmedi.

Kaynaklar, İsrail ordusu sözcüsünün hava saldırıları sonrasında resmi bir açıklama yayınladığını ve hedeflenen siteler arasında askeri bir bileşik, bir eğitim kampı ve Hamas'a ait bir silah depolama tesisi olduğunu iddia etti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal