İsrailli Gazeteciden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Coronavirüs Övgüsü

Ülkemizde coronavirüs salgınına karşı önlem kapsamında birçok karar alınırken, bu kararlar yurt dışında da gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak İsrailli gazeteci Amichai Stein, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İsrail'de örnek alınması gerektiğini belirtti.

08.04.2020-17:46 - (Son Güncelleme: 08.04.2020-17:57) İsrailli Gazeteciden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Coronavirüs Övgüsü

Çin'in Vuhan kentinden 2019'un aralık ayında yayılmaya başlayan coronavirüs salgını birçok ülkede etkisini sürdürüyor. Ülkemizde de 11 Mart tarihinde coronavirüs vakası görülürken, bu tarihten önce ve sonra alınan tüm tedbirler üst seviyeye çıkartıldı. Salgına karşı her gün yeni bir önlem alınırken, bu önlemler dünya basınında ses getirmeye devam ediyor.

Türkiye'nin aldığı etkili önlemler son olarak İsrail'de gündeme geldi ve takdir edildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan salgının önüne geçebilmek adına, ülke genelinde maske satışını yasakladı ve vatandaşlara ücretsiz olarak maske dağıtmaya başladı. Her birey haftada 5 maske alma hakkına sahip olurken, bu durum İsrail'de örnek olarak gösterildi. İsrailli gazeteci Amichai Stein sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, "Bunu yazdığıma inanamıyorum ama Erdoğan’ı örnek almalıyız." ifadesini kullandı. 


İsrail'de coronavirüs salgınından etkilenenlerin sayısı 10 bine yaklaştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal