İsrail Başbakanı Netanyahu'nun Danışmanı Coronavirüse Yakalandı! Netanyahu Karantinaya Alındı mı?

Dünya genelinde birçok önemli isimin de yakasına yapışan yeni tip coronavirüs salgını İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun parlamento danışmanı Paluch'a da bulaştı. Bu bilgi akla doğrudan Netanyahu karantinaya mı alındı? sorusunu getiriyor. İşte yanıtı...

30.03.2020-08:38 - (Son Güncelleme: 30.03.2020-16:36) İsrail Başbakanı Netanyahu'nun Danışmanı Coronavirüse Yakalandı! Netanyahu Karantinaya Alındı mı?

Dünya genelinde birçok önemli isimin de yakasına yapışan yeni tip coronavirüs salgını İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun parlamento danışmanı Paluch'a da bulaştı. Bu bilgi akla doğrudan “Netanyahu karantinaya mı alındı?” sorusunu getiriyor. İşte yanıtı... 

İsrail'de yayın yapan Kanal 12 televizyonunun bilgilendirmesinde, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun parlamento danışmanı Rivka Paluch'a uygulanan Covid-19 testinin pozitif sonuçlandığı doğrulandı.

Aynı haberde, Netanyahu'nun ofisinin Sağlık Bakanlığının talimatlarını yerine uygulamaya koyacağı belirtildi. Paluch'un sağlık durumuna yönelik ise herhangi bir detay söz konusu olmadı.

Son resmi rapora göre ülkede vaka sayısı 4 bin 247'ye ulaştı. Vakalardan 74'ünün durumunun ağır olduğu, 89 kişinin iyileştiği duyuruldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal