İsrail Başbakanı Netanyahu, İslami Cihad'a Seslendi!

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu İsrail ile abluka altındaki Gazze Şeridi arasında oluşan gerilime yönelik açıklamalar gerçekleştirdi.

13.11.2019-15:52 - (Son Güncelleme: 13.11.2019-16:32)

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu İsrail ile abluka altındaki Gazze Şeridi arasında oluşan gerilime yönelik açıklamalar gerçekleştirdi.

İsrail'in bölgede gerginliğin yükselmesinden taraf olmadığını fakat her türlü saldırıya da yanıt vereceğini belirten Netanyahu, "İslami Cihad'ın önünde tek seçenek var: Ya saldırılarına son verecek ya da daha fazla darbe alacak" diye konuştu.

İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı Kudüs Seriyyelerinin önde gelen komutanlarından Baha Ebu'l Ata'nın, İsrail ordusu tarafından önceki gün abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yapılan saldırıda yaşamını yitirmesinden sonra bölgede gerilim artmaya başladı.

Komutanlarının hayatını kaybettiği saldırıya cevap olarak İslami Cihad, İsrail tarafına çok sayıda roket atarken, İsrail ordusu da hava saldırılarıyla Gazze'yi hedef alıyor.

İsrail ordusunun önceki gün sabahtan bu yana Gazze Şeridi'ne yönelik hava saldırılarında 16 kişi öldü, 50 kişi yaralandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal