İslamofobiyle Mücadele için Televizyon Kanalı Kurulacak

Pakistan Başbakanı İmran Han sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye, Pakistan ve Malezya'nın İslamofobi'nin ortaya çıkardığı zorluklarla mücadele kapsamında İngilizce dilinde ortak televizyon kanalı kurma kararı aldıklarını duyurdu.

26.09.2019-09:18 - (Son Güncelleme: 26.09.2019-09:25)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Başbakanı İmran Han ve Malezya Başbakanı Mahathir Muhammed BM 74. genel kurul kapsamında New ork'ta üçlü toplantı gerçekleştirdi.

Pakistan Başbakanı İmran Han sosyal medya hesabından toplantı ile ilgili açıklamalarda bulndu. İmran Han sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Mahathir ve ben bugün yaptığımız toplantıda üç ülke olarak ortaklaşa, İslamofobi'nin ortaya çıkardığı zorluklarla mücadele etmek ve yüce dinimiz İslam hakkında yanlış bilinenleri düzeltmek için İngilizce dilinde bir kanal kurma kararı aldık." açıklamasında bulundu.

İmran Han sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaların devamında, "Dini değerlere hakaret meselesi doğru bir şekilde anlatılacak, insanları bilgilendirmek ve eğitmek için Müslümanların tarihini anlatan film ve diziler üretilecek ve Müslümanlara özel bir medya hayata geçecek." ifadelerini aldı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal