İslam Karşıtı Senatör Fraser Anning'e Yumurtalı Protesto Yapıldı

İslam düşmanlığı ile bilinen ırkçı Avustralyalı Senatör Fraser Anning'e konuşma yaptığı sırada yumurtalı protesto yapıldı. Anning kendisini protesto eden gence yumruk atarak darp etti.

16.03.2019-12:24 - (Son Güncelleme: 24.03.2020-11:32) İslam Karşıtı Senatör Fraser Anning'e Yumurtalı Protesto Yapıldı

İslam düşmanı ırkçı açıklamalar ile tepki toplayan Avustralya'nın Queensland Senatörü Fraser Anning, dün basın mensuplarına açıklama yaptığı esnada bir gencin yumurtalı protestosuna maruz kaldı.

Senatörün konuşma yaptığı esnada kafasına yumurta atan genci darp etti. Senatörün yanındakiler de genci yere yatırarak darbetti.

"AÇIK OLALIM" DİYE BAŞLAYIP, İSLAM'A NEFRET KUSMUŞTU

Cuma saati bir camiye otomatik silahlarla saldırılması neticesinde en az 49 kişinin yaşamını yitirmesine, 20'den fazla kişinin de yaralanmasına neden olan terör saldırısını "Avustralya ve Yeni Zelanda'da artan Müslüman varlığıyla" açıklayan Senatör Anning, "Açık olalım, genelde katil olmalarına karşın bugünün kurbanları Müslümanlardır. İslâm inancı başlı başına altıncı yüzyıldaki despot bir dini liderin şiddet ideolojisinden ibarettir." gibi sözleriyle İslam ve Hazreti Muhammed hakkında hadsiz sözler kullanmıştı.

"KATLEDİLMİŞ OLMALARI MÜSLÜMANLARI SUÇSUZ YAPMAZ"

İslam'ın diğer dinler gibi olmadığını ve faşizmle denk bir yerde olduğu gibi ahlaksız açıklamalar yapan Avustralya Senatörü Anning, "İslam dinine üye olanların bugünkü saldırıda katil pozisyonunda olmamaları, kendilerini suçsuz yapmaz." sözlerini kullandı.

Çirkin sözlerini bitirmeden önce İncil'den de bir alıntı yapan Senatör Anning, "Silah kuşananlar, silahla öldürülmelidir. Şiddet dinine üye olan ve bizi öldüreceğini ifade edenler, birisi çıkıp da kendilerini kendi sözleriyle vurunca şaşırmamalıdır." mesajını paylaştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal