İşgalci İsrail Sivilleri Bombalıyor

İsrail, “terörle mücadele” bahanesi ile Filistin’in Gazze kentindeki sivilleri bombaladı. Saatler süren bombardımanda ölen ve yaralı tespiti devam ediyor

28.03.2020-17:38 - (Son Güncelleme: 28.03.2020-17:34) İşgalci İsrail Sivilleri Bombalıyor

haber365 (GAZZE)- Siyonist İsral’in Filistinlilere yönelik yürüttüğü soykırım devam ediyor.

Bu sabah saatlerinde Gazze’yi havadan bombalayan İsrail, bunun gerekçesini “Gazze’den gelen bir füze”ye cevap olarak açıkladı.

Gazze muhabirimizin edindiği bilgilere göre Gazze’den bilinmeyen bir grup tarafından İsrail’in güneyine füze fırlatıldı. HAMAS tarafından füze fırlatan grubun arandığı açıklandı. Diğer yandan Füze fırlatan grubun CIA ve MOSSAD’ın kontrolünde olan DAEŞ’in Gazze kanadının bu eylemi gerçekleştirdiği bilgisi bulunuyor.

Şu ana kadar Gazze’deki HAMAS hükumetinden yapılan açıklamaya göre bombalama enkazının kaldırılmaya çalışıldığı ve halen ölü ve yaralıya rastlanmadığı belirtildi.

Siyonist İsrail’in yaptığı hava saldırılarından sonra İsrail’in güneyindeki Yahudi siviller, Gazze’den saldırı olacağı endişesiyle yeraltı sığınaklarına kaçtılar. Kerem Şalom, Sidarot ve Aşkelon Başta olmak üzere birçok sınır kasaba köy ve kenti günü yeraltı sığınaklarında geçirdi. HAMAS, yaptığı açıklamada İsrail’in terör eylemine karşılık Yahudi sivillere saldırmayacaklarını, muhataplarının İsrail yönetimi olduğunu belirttiler. HAMAS’ın bu açıklamasına rağmen Güney İsrailliler sığınaklardan gün boyu çıkmadı.

Öğlen saatlerinde Gazze’ye tank saldırısı başlatan İsrail hiçbir atışında başarılı olmadığı gözlemlendi.

İsrail’in Gazze’ye yönelik yaptığı bu terör saldırısı, geçtiğimiz şubat ayından bu yana ilk kez oluyor. Gazze’de MOSSAD ve CIA’nın kontrolünde bulunan eski Cihd-ı İslami militanlarından oluşan DAEŞ terör örgütü faaliyette bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal