Irkçılar, Müslümanlara ve Yahudilere Koronavirüs Bulaştırmak İçin Harekete Geçti

İngiltere Bağımsız Aşırı Irkçılığa Karşı Komisyon'un (CCE), İngiliz istihbaratına koronavirüs salgınıyla ilgili aktardığı bilgi gündeme oturdu.

11.07.2020-14:28 - (Son Güncelleme: 11.07.2020-15:14) Irkçılar, Müslümanlara ve Yahudilere Koronavirüs Bulaştırmak İçin Harekete Geçti

 CCE aracılığıyla düzenlene raporda, Neo-Nazi ile aşırı sağcı grupların Yahudilere ve Müslümanlara koronavirüs bulaştırmak için harekete geçtiği belirtildi.

'ACİL BİR HÜKÜMET POLİTİKASINA İHTİYAÇ VAR'

Raporda, 'Aşırı sağ görüşlü İngiliz gruplar, Yahudiler ve Müslümanların da dahil olduğu topluluklara koronavirüs yaymak için takipçilerini teşvik ediyor' ifadeleri kullanıldı. CCE görevlileri devlet ve istihbarat görevlilerini uyararak, aşırı sağcı topluluklarla baş edebilmek için acilen devlet politikasına gerek duyulduğunun altını çizdi. CCE yöneticisi Sara Khan, bu gibi nefret topluluklarının koronavirüs pandemisinin riskli ve yanıltıcı komplo teorileri bulmak için kullandıklarını belirtti.

İNGİLTERE'DE KORONAVİRÜS SEBEBİYLE HAYATINI KAYBEDENLERİN SAYISI 44 BİN 650'YE YÜKSELDİ

İngiltere'de koronavirüs sebebiyle hayatını kaybedenlerin sayısı 44 bin 650'ye çıktı.

Sağlık Bakanlığının bilgilerine bakıldığında, ülkede son 24 saat içerisinde koronavirüs sebebiyle 48 kişi hayatını kaybetti.

Böylelikle ülkede toplam can kaybı 44 bin 650'ye yükseldi.

Vaka sayısı son 24 saat içerisinde 512 yükselirken, toplam sayı 288 bin 133 oldu.

İngiltere, koronavirüs sebepli can kayıpları Avrupa'da birinci, dünya genelinde ABD ile Brezilya'dan sonra 3'üncü sırada yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal