Irkçı Kurz'dan İtiraf: Türkiye'ye Mesaj Vermek İçin Yunanistan'a Yardım Gönderdik

Türkiye ile Yunanistan arasındaki mülteci krizine yönelik olarak Yunan basınına açıklamalarda bulunan, Avusturya'nın ırkçı başbakanı Kurz, "Biz Yunanistan'ın sınırlarını ve AB'nin sınırlarını koruması için Meriç'e yardım gönderdik geçen Mart ayında. Bunun sebebi de Türkiye'ye net bir mesaj vermekti." dedi.

22.06.2020-11:06 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-11:00) Irkçı Kurz'dan İtiraf: Türkiye'ye Mesaj Vermek İçin Yunanistan'a Yardım Gönderdik

Türkiye ile Yunanistan sınırında yaşanan mülteci krizi ile ilgili olarak Avusturya'dan açıklama geldi. Yunan medyasına itiraf niteliğinde bir açıklamada bulunan Avusturya'nın ırkçı başbakanı Sebastian Kurz, "Türkiye'nin bize şantaj yapmasına izin vermemeliyiz. Türkiye'nin mültecileri kullanarak Avrupa Birliği'ni tehdit etmesine izin vermemeliyiz. Onlar bunu tekrar tekrar deniyorlar." dedi.

"SEBEBİ TÜRKİYE'YE MESAJ VERMEKTİ"

Açıklamalarına devam eden Kurz, "Biz Yunanistan'ın sınırlarını ve AB'nin sınırlarını koruması için Meriç'e yardım gönderdik geçen Mart ayında. Bunun sebebi de Türkiye'ye net bir mesaj vermekti." şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal