İran'dan ABD'ye Cevap Gecikmedi: ABD Ordusunu Terör Listesine Alırız

İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Başkanı Haşmetullah Felahatpişe, ”ABD ordusunu terör listesine alırız” açıklaması yaptı.

06.04.2019-12:41 - (Son Güncelleme: 06.04.2019-12:35) İran'dan ABD'ye Cevap Gecikmedi: ABD Ordusunu Terör Listesine Alırız

ABD yönetiminin İran devrim muhafızlarını terör listesine ekleme açıklamasına yanıt İran İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Başkanı Haşmetullah Felahatpişe'den geldi.

Felahatpişe, "Eğer ABD Devrim Muhafızlarını terör listesine alırsa biz de ABD ordusunu DEAŞ ile birlikte terör listesine alırız" diye konuştu.

Bunun yanı sıra İngiliz Reuters Washington yetkililerine dayandırdığı haberinde ABD'nin İran Devrim Muhafızlarını terör listesine almaya hazırlandığını aktardı. ABD Dışişleri Bakanlığının Pazartesi günü açıklaması beklenen kararı eleştirenler böyle bir adımın sonucunda ABD ordusunun da düşman ülkeler tarafından terör listesine alınabileceği uyarısında bulundu. Söz konusu kararın çıkması durumunda ABD ilk defa başka bir ülkenin silahlı güçlerini terör listesine almış olacak. 

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

 

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal