İran, Devrim Muhafızlarını Terör Listesine Alan ABD'yi Tehdit Etti

İran Silahlı Kuvvetleri, ABD tarafından Devrim Muhafızları'nın terör örgütü listesine alınması hakkında yayımladığı bildiride ABD’ye uyarı yaparak, ”ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM) terör örgütü ile mücadelede geri durmayacağız” tehdidinde bulundu.

09.04.2019-17:06 - (Son Güncelleme: 09.04.2019-17:01) İran, Devrim Muhafızlarını Terör Listesine Alan ABD'yi Tehdit Etti

İran Silahlı Kuvvetleri,”ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM) terör örgütü ile mücadelede geri durmayacağız” tehdidinde bulundu.

YAKLAŞMASINLAR 

İran Düzenin Yararını Belirleme Kurulu Genel Sekreteri Muhsin Rızai ise yaptığı açıklamada, "Sayın Trump, ABD donanmasına söyleyin, Devrim Muhafızları gemilerinin yanından geçmesinler” sözlerini aktardı.

İran Silahlı Kuvvetleri’nin yayınladığı açıklamada, ABD’nin Devrim Muhafızları'nı terör örgütü listesine alması eleştirilirken, alınan bu kararın neden olacağı sonuçlar için ABD’ye uyarıda bulunuldu.

ABD CANİ BİR DEVLETTİR

Söz konusu açıklamada, ABD’nin macera peşinde koşan cani bir devlet olduğu ve bölgedeki teröristleri desteklediği söylenerek, "ABD çocuk katili İsrail rejimini bölgede korumak için Irak, Suriye ve Afganistan’da DEAŞ ve El Kaide gibi terör örgütlerine destek vermekte. DEAŞ, ABD’nin bölgede terör örgütleri ile ilişkisini gösteren iyi bir örnektir” sözleri aktarıldı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal