İran Cumhurbaşkanı Ruhani: Askeri Gücümüzü Genişletmeye Devam Edeceğiz

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, düşman ülkelerin İran’ın askeri gücünü ve balistik füze programını genişletmeye kararlı olduğunu söyledi.

11.02.2019-12:25 - (Son Güncelleme: 11.02.2019-12:21) İran Cumhurbaşkanı Ruhani: Askeri Gücümüzü Genişletmeye Devam Edeceğiz

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani Pazartesi günü yaptığı açıklamada, düşman ülkelerin İran’ın savunma çalışmalarını engellemek amacıyla kurdukları baskıya rağmen, ülkenin askeri gücünü ve balistik füze programını genişletmeye kararlı olduğunu söyledi.

İran İslam devriminin 40. yıldönümünü kutlamak amacıyla Tahran'daki Azadi meydanında toplanan kalabalığa seslenen Ruhani, "Farklı türde füzeler geliştirmek için bu zamana kadar kimseden izin almadık, sormadık. Bu zamandan sonra da kendi yolumuza ve askeri gücümüze devam edeceğiz" dedi.

''ABD'YE BOYUN EĞMEYECEĞİZ''

Ruhani, ABD’nin İran yaptırımlarına boyun eğmeyeceğini belirterek “İran halkı ABD yaptırımları nedeniyle bazı ekonomik güçlükler yaşıyor ve yaşayacak, fakat tüm bu sorunların üstesinden geleceğiz.’’ dedi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal