İntihar Etmek İçin Denize Atlayan Kadını İki Sene Sonra Balıkçılar Buldu

Kolombiya'da 2 sene önce kayıplara karışan Angelica Gaitan isimli kadını balıkçılar sahilde baygın olarak buldu.

01.10.2020-09:57 - (Son Güncelleme: 01.10.2020-10:38)

Kolombiya'da eski eşinin tacizine uğradıktan sonra 2 senedir kayıplara karışan Angelica Gaitan (46) isimli kadını Kolombiya sahillerinde balıkçılar baygın olarak buldu.

BALIKÇILAR İLK MÜDAHALEYİ YAPTI

Balıkçı Rolando Visbal, Gaitan'ı hipotermi geçirmiş halde bulduklarını söyledi. Kadına ilk müdahale balıkçılar tarafından yapıldı. Angelica Gaitan'ı oradaki bir sandalyeye oturtan balıkçılar, deniz kenarında bulunan kadının çocukları aranıyor.

ÖLDÜĞÜNÜ SANDILAR

Gitan'ın hayatını kurtaran balıkçılar, kadının başta hareketsiz halde olduğunu, bu sebepten olduğunu zannettiklerini belirtirken, parmaklarının hareket ettiğini görünce hastaneye götürdüklerini söyledi.

'HAMİLELİĞİMDE BİLE ŞİDDET GÖRÜYORDUM'

Hastaneye götürüldükten sonra yerel basına konuşan Angelica Gitan, şu ifadeleri kullandı:

'Tanrıya şükür, hala hayattayım. Bu tanrının bana ikinci bir fırsatı. İlk hamileliğimde bile şiddet görüyordum. Ardından ikinci kez hamile kaldığımda istismar ve şiddet devam etti. Defalarca kez polise şikayet ettim ama yeniden salıveriliyordu'



20 SENEDİR KOCASINDAN ŞİDDET GÖRÜYORMUŞ

20 senenin üzerinde bir zamandır kocasından şiddet gördüğünü belirten Gaitan, eşi ile ailesinden kaçarken denize atlayıp intihar etmek istediğini dile getirdi.

Gitan'ın senelerdir ortalarda olmamasını araştıran emniyet güçleri, şimdiye kadar Gaitan'ın denizde nasıl hayatta kaldığını soruşturuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal