İntihar Eden Eski Peru Devlet Başkanı Garcia'nın Ailesi Devlet Törenini Kabul Etmedi

İntihar eden eski Peru Devlet Başkanı Alan Garcia'nın ailesi, eski başkanın cenazesi için devlet töreni yapılmasını kabul etmedi.

18.04.2019-18:31 - (Son Güncelleme: 19.04.2019-14:32) İntihar Eden Eski Peru Devlet Başkanı Garcia'nın Ailesi Devlet Törenini Kabul Etmedi

Eski Peru Devlet Başkanı Alan Garcia dün intihar ederek hayatına son verdi.

NAAŞI YARINA KADAR PARTİSİNDE KALACAK

Garcia'nın naaşı üyesi olduğu Aprista Parti’sinin genel merkezine getirildi. Partinin aktivistleri, devlet kurumları tarafından gönderilen çiçek aranjmanlarını Garcia'nın naaşına ulaşmasına izin vermedi. Partililerce alınan bu karar eski devlet başkanının cenazesi için devlet töreni düzenlenmesini kabul etmeyen ailesinin kararıyla tutarlılık gösterdi. Garcia’nın kişisel sekreteri Ricardo Pinedo, cenazenin yarın öğlen saatlerinde kaldırılacağını ve naaşın o saate kadar Aprista Partisi'nin merkezinde ziyaret edilebileceğini duyurdu. 

RÜŞVET ALIP ALMADIĞI SORUŞTURULUYORDU

Eski devlet başkanı Alan Garcia, birçok Latin Amerika ülkesinde faaliyette bulunan Brezilya merkezli inşaat şirketi Odebrecht'ten rüşvet alıp almadığının konusunda savcılık tarafından soruşturuluyordu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal