İngiltere'de Diziye Dalan Büyükanne, Torununun Ölümüne Yol Açtı!

İngiltere'de Shirley Grenfell isimli kadının televizyon dizisi izlerken başına gelenler, dizi sahnelerini aratmadı. İzlediği diziye dalan yaşlı kadın 11 aylık torununu ölü buldu.

23.09.2020-12:55 - (Son Güncelleme: 23.09.2020-12:37) İngiltere'de Diziye Dalan Büyükanne, Torununun Ölümüne Yol Açtı!

İngiltere'nin Cornwell şehrinde yaşayan 52 yaşındaki 12 torun sahibi Shirley Grenfell, 11 aylık torununu küvette yıkadıktan sonra, içeri kıyafetlerini almaya gitti. Burada televizyona dalan yaşlı kadının en sevdiği dizi torunun ölümüne sebep oldu.

Bebeği küvette unutan büyükanne, banyoya girdiğinde 11 aylık kız çocuğunu suyun içinde cansız halde buldu.

Büyükanne Grendell, 11 aylık torununu içi su dolu küvette yıkadıktan sonra, havlu ve çocuğun elbiselerini getirmek için odasına gitti.

Bu esnada en sevdiği dizi olan Emmardale'ye dalan yaşlı kadın, bebeği küvette unuttu. Aradan geçen 5 dakikanın ardından küçük çocuğu unuttuğunu hatırlayan büyükanne, karşılaştığı manzaranın ardından durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

YAŞLI KADIN ÇOCUĞUN ÖLÜMÜNE SEBEP OLMAKLA SUÇLANIYOR

Shirley, küvette su yüksekliğinin 15 santim kadar olduğunu ve torununu küvetteki taburenin üzerinde oturur vaziyette bıraktığını aktardı. Shirley, geri döndüğünde torununu suyun içinde boğulmuş vaziyette gördüğünü dile getirdi.

Sağlık ekipleri bebeğin uzun süre oksijensiz kaldığı için beyni büyük oranda hasar gördüğünü aktardı. Savcılığın ihmal sonucu çocuğun ölümüne sebep olmak suçladığı Shirley'in davası sürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal