İngiltere Eski Dışişleri Bakanı Boris Johnson, 3 Gün Peş Peşe Aynı Çorapları Giymiş

İngiltere'de başbakan olmasına kesin gözüyle bakılan Boris Johnson'un çorapları olay oldu. Bir gazeteci fotoğraflarla Johnson'ın 3 gündür aynı çorapları giydiğini iddia etti.

26.06.2019-15:19 - (Son Güncelleme: 26.06.2019-15:15)

Daily Mail'in yardımcı politika editörü John Stevens, Britanya'nın bir sonraki başbakanı olmasına kesin gözüyle bakılan eski dışişleri bakanı Boris Johnson'ın son dört günde üç kez aynı çorabı giydiğini ortaya çıkardı.

Stevens, Twitter'da paylaştığı fotoğraflarla Johnson'ın 4 gün içerisinde verdiği BBC, Talk Radio röportajlarında ve katıldığı bir tarih etkinliğinde aynı çorapları giydiğini gösterdi. Stevens, Johnson'ın Birmigham'daki tarih etkinliğinde ve Talk Radio röportajında çorapları ters giydiğine de dikkati çekti.

Daily Mail editörü "kesinlikle bir araştırmacı gazetecilik ödülü kazanacağım dediği paylaşımlarda, "Johnson'ın tek bir çift çorabı mı var?" diye sordu.

Stevens ilerleyen saatlerde yaptığı paylaşımda bir sözcünün "Johnson cumartesiden beri aynı çorabı giyiyor" iddialarını kabul etmediğini ve aynı çoraptan birkaç çifti olduğunu söylediğini kaydetti.

Bahsi geçen çoraplar British Museum'un dükkanında 5.99 sterlin'e satılıyor. Stevens, bu çorapların şu anda stokta bulunmadığını bildirdi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal