‘İngiltere Başbakanı Johnson Hükümete Liderlik Etmeye Devam Edecek'

İngiltere İskan Bakanı Robert Jenrick, dün akşam coronovirüse yakalanan ve durumunun kötüleşmesiyle hastaneye kaldırılan Başbakan Boris Johnson’ın hükümete liderlik etmeyi sürdüreceğini ifade etti.

06.04.2020-11:32 - (Son Güncelleme: 06.04.2020-11:31) ‘İngiltere Başbakanı Johnson Hükümete Liderlik Etmeye Devam Edecek'

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, dün akşam coronavirüs semptomları olması üzerine hastaneye kaldırıldı. İskan Bakanı Robert Jenrick Johnson'ın sağlık durumu ile ilgili yaptığı açıklamada, Johnson’un hastanede tedavi görürken aynı zamanda hükümete liderlik etmeyi sürdüreceğini kaydetti.

Jenrick, "Johnson dün bir dizi rutin test için hastaneye gitti. Geceyi hastanede geçirdi. Hepimiz ona şifa diliyoruz. Uygulanan testler sonucunda mümkün olan en kısa sürede Downing Street'e geri dönmesini umuyoruz" ifadelerini kullandı.

Johnson'ın kendisinde 10 gün önce coronavirüs tespit edilmesi sonrası görevini sürdürdüğünü kaydeden Jenrick, “Birkaç günde bir onunla görüşüyordum. Son derece sıkı çalışıp ve hükümetin sürekli güncellenmesini sağlıyor. Bu devam edecek" şeklinde konuştu.

Coronavirüs ile ilgili bilgilendirmenin yapıldığı toplantıyı bugün Jonhson’un yerine Dışişleri Bakanı Dominik Raab gerçekleştirecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal