İngiltere Başbakanı Johnson Hastanede Gözlem Altında Kalacak

Yeni tip coronavirüse yakalanmasından 10 gün sonra durumu kötüleşerek hastaneye kaldırılan İngiltere Başbakanı Johnson'ın bir süre gözlem altında kalacağı belirtildi.

06.04.2020-17:01 - (Son Güncelleme: 06.04.2020-16:58) İngiltere Başbakanı Johnson Hastanede Gözlem Altında Kalacak

İngiliz basınında verilen haberlerde İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın öksürük ve ateş semptomlarının sürdüğü belirtildi.  

Haberlerde ayrıca virüse yakalandıktan sonra durumu kötüleşerek hastaneye kaldırılan Johnson’un hastanede rahat bir gece geçirdiği ve bir süre daha hastanede kalacağı ifade edildi.

Başbakanlık, Boris Johnson'ın özel araçla hastaneye gittiğini kaydederek, durumunun ciddi olmadığını belirtti.

"RUTİN TESTLER İÇİN HASTANEYE GİTTİM"

55 yaşındaki Boris Johnson ise sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, "Dün gece, doktorumun tavsiyesi üzerine, hala coronavirüs belirtileri göstermem nedeniyle bazı rutin testler için hastaneye gittim. Bu virüsle mücadele etmek ve herkesi güvende tutmak için çalışırken, moralim yerinde ve ekibimle de iletişim halindeyim" ifadelerini kullandı.

OKSİJEN TEDAVİSİ UYGULANDIĞI ÖNE SÜRÜLDÜ

İngiliz basınında yer alan haberlerde aynı zamanda Londra'daki St Thomas Hastanesinde tedavi gören Johnson'a oksijen tedavisi uygulandığı öne sürüldü.

Öte yandan, Johnson’ın öksürük ve ateş gibi semptomlarının sürdüğü ve hastaneden ne zaman ayrılacağının belirsiz olduğu kaydedildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal