İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın Ayağını Sehpaya Koyması Şaşırttı

Brexit süreci ile alakalı zorlu günler geçiren İngiltere'nin çiçeği burnunda Başbakan'ı Boris Johnson resmi temaslarındaki rahatlığı ile dikkat çekti. Almanya'da resmi törende elleri arkada gezen Jonhson, Fransa'da Elysee Sarayı'nda ayağını sehpaya koydu.

23.08.2019-10:37 - (Son Güncelleme: 23.08.2019-10:34) İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın Ayağını Sehpaya Koyması Şaşırttı

İngiltere'nin yeni Başbakan'ı Boris Johnson Almanya ve Fransa gezilerindeki rahat hareketleri ile dikkat çekti. Başbakan seçilmesinin ardından ilk resmi yurt dışı temasları için önce Almanya'ya giden Johnson burada Almanya Başbakan'ı Merkel ile katıldığı resmi törende elleri arkada yürümüştü.

ASLINDA MESAJ MI VERDİ?

Bugün ise Fransa temasları için başkent Paris'teki Elysee Sarayı'nda Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya gelen Johnson ayaklarını bir anlığına sehpaya uzatıp geri çekti. O anlar ise kameralar tarafından kaydedildi. Bu hareketi ardından bütün ajansların servis ettiği haber sosyal medya ve kamuoyunda en fazla konuşulan konular arasına girdi. Ana haber bültenlerinde Boris'in rahatlığı ve esasında bunların birer mesaj olduğu değerlendirildi.

MACRON NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Öte taraftan Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un Boris'in bu rahatlığı karşısında neye uğradığını şaşırması gözlerden kaçmadı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal